fbpx
HomeNieuwsBinnenkort snelladen bij Shell Kampen.
Snelladen in Kampen Shell Recharge Kampen

1 november 2023

Binnenkort snelladen bij Shell Kampen.

Groot nieuws voor alle elektrische rijders in Kampen en omgeving! Binnenkort openen wij een snellaadplein bij Shell Kampen. De krachtige snelladers bieden een razendsnelle laadervaring. Per snellaadpaal kunnen twee auto’s laden. Deze snelladers werken op 100% groene stroom en zijn geschikt voor alle elektrische auto’s.

Waarom snelladen als je ook thuis kan laden of op het werk?

Wij begrijpen deze vraag en kiezen daarom bewust voor snelladers. De naam verraadt het al, snelladen betekent snel weer op weg. Een kort pauze terwijl de batterij weer oplaadt.

Groene stroom

Shell Recharge staat voor 100% groene stroom. Door groene stroom te laden, dragen de klanten van Van Staveren actief bij aan de vermindering van hun ecologische voetafdruk. Ongeacht het tijdstip van de dag, moet je kunnen rekenen op een laadoplossing. Daarom zijn de snelladers 24/7 bereik- en beschikbaar.

Praktische voordelen

1. Snel en Efficiënt Laden, binnen 20 minuten weer onderweg

Onze krachtige snellaadpalen, elk met een vermogen van 150 kW, bieden een razendsnelle laadervaring. De krachtige snelladers kunnen batterijen in slechts 20 minuten van 20% tot 80% opladen. Dat staat gelijk aan een actieradius van +/- 200 kilometer.

2. Prijsvoordeel Met Shell Recharge pas:

Je kunt je laadsessie snel en gemakkelijk starten met een laadpas. Wat deze laadervaring extra bijzonder maakt, is het prijsvoordeel bij één van de Shell Recharge laadpalen, zodra je laadt met de Shell Recharge pas. Vraag hier uw laadpas aan. Nog geen laadpas en je komt voor de eerste keer? Geen probleem. Onze laders werken met diverse laadpassen.

3. Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s:

Onze snelladers zijn geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen. Het oplaadproces is uiterst eenvoudig; je kunt de laadpaal activeren met diverse laadpassen/-druppels, via de handige Recharge App of door simpelweg de QR-code op de paal te scannen.

Shell Recharge Kampen, Van Staveen Geeft energie. Snellaadpaal kampen

Wat staat er op de planning?

We zijn enthousiast om je binnenkort te mogen verwelkomen bij ons nieuwe snellaadplein. Houd onze updates in de gaten en maak je klaar voor een moeiteloze laadervaring bij Shell Kampen. Later dit jaar wordt daar nog Shell Steenwijk aan toegevoegd, en volgend jaar staan er nog meer laadlocaties op de planning.

Shell Recharge in Dronten en Steenijk

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij ons nieuwe snellaadplein in Kampen. Houd onze updates in de gaten want dit jaar worden na Shell Almere ook Shell Dronten en Shell Steenwijk toegevoegd aan onze snellaadlocaties. En volgend jaar volgen er meer.

Van Staveren wil snelladen voor iedereen bereikbaar maken.

Tankkaart

Zakelijk voordelig tanken

Grip op de (brandstof)kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Tankstations

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

Vind hier een Van Staveren tankstation in de buurt.

Meer informatie

Elektrisch laden bij Van Staveren

Naast Almere, Kampen en Dronten kan je ook je elektrische auto opladen aan de Lange Dreef

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie