fbpx
HomeNieuwsContactloos betalen bij de wasboxen

27 september 2023

Contactloos betalen bij de wasboxen

Sinds kort kan je bij Shell Dronten contactloos betalen bij de stofzuigers en was boxen. Dit is al een tijdje mogelijk bij ons Shell station in Almere Buiten Oost, maar het station aan De Zuid is de volgende waar dit is gerealiseerd. Na een proefperiode hebben we besloten dit concept verder uit te gaan rollen. Na de locatie Dronten staan ook Shell Kampen en Shell Lelystad op de planning om voorzien te worden van contactloos betalen. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling om alle was locaties te voorzien van contactloos betalen. Zo was jij gemakkelijk en snel jouw auto.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie