fbpx
HomeVacature (38 uur)

Commercieel medewerker binnendienst

Vacature (38 uur)

Waar krijg jij energie van? Een volgende stap in een commerciële binnendienst? Werken bij een innovatief familiebedrijf, waar je met 170 collega’s elke dag klaarstaat voor de klant? Tevreden klanten, die speciaal naar jou vragen? Verrassend leuke gesprekken met de klanten voeren?

Als jij deze vragen met JA beantwoordt, dan ben jij dé kandidaat voor de nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze rol speel je een cruciale rol op onze verkoopafdeling. Je helpt met het verkopen van onze producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties, het verwerken van orders en het bieden van uitstekende service aan onze klanten. En je bent een echte teamspeler die nauw samenwerkt met collega’s in de buitendienst, logistiek en administratie.

Jij:

 • bent het eerste aanspreekpunt via telefoon en e-mail voor vragen over orders en leveringen;
 • adviseert klanten op het gebied van brandstof, smeermiddelen en andere energievraagstukken;
 • helpt het bedrijf naar een hoger niveau door te voorstellen te doen voor procesverbeteringen en je implementeert deze dan ook meteen;
 • bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld
 • bent secuur en kan lekker georganiseerd werken
 • hebt een opleiding afgerond die aansluit bij de functie
 • bent enthousiast en energiek

Wij:

 • maken jou onderdeel van onze commerciële afdeling binnen een warm familiebedrijf
 • zorgen voor een veelzijdige en uitdagende functie met groeimogelijkheden
 • bieden jou een passend salaris
 • geven jou veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je functie
 • bieden jou leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • geven jou korting op brandstof en producten op onze locaties

Van Staveren geeft energie.

Bij Van Staveren zijn we betrokken, energiek en verrassend. Ons doel is om energie te geven om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Of je nu een klant of collega bent, bij ons voel je een warm welkom. We zijn ondernemend en zetten altijd dat stapje extra. Onze toewijding aan service en kwaliteit maakt ons anders. We willen verrassen door verwachtingen te overtreffen. Als familiebedrijf hebben we sterke wortels en koesteren we onze tradities. We geloven in de kracht van samenwerking. Samen maken we het verschil! Voor ons is de energietransitie belangrijk. Wij transformeren van ‘olieboer’ naar een duurzame energieleverancier met gastvrije bestemmingen, waarin food een belangrijke pijler is.

Past deze baan bij wat jij zoekt?
Stuur je CV met motivatie o.v.v. “Commercieel Medewerker Binnendienst” naar: werken@staveren.nl. Voor vragen kun je bellen met Erwin van de Kamp, hij is telefonisch bereikbaar op 06-51016948.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie