fbpx
HomeVan StaverenWerken bijGastheer/vrouw bezorger Jitha’s

Werken bij

Gastheer/vrouw bezorger Jitha’s

Bij Jitha’s verrassen we onze gasten met heerlijk koffie, Pinsa’s en de beste service.  Om dit tot een groter succes te maken hebben we jou nodig, voor de ultieme gastbeleving en het bereiden van de lekkerste producten. Jij helpt mee aan de doorontwikkeling van ons nieuwe concept.

Dit ben jij

Je hebt een passie voor lekker eten en drinken. Je maakt graag een praatje en zorgt voor een goede sfeer! Even erop uit om een lekkere lunch in de buurt te brengen?
Ja leuk! Misschien heb je al wat ervaring in de horeca of hospitality. Heb je dat niet? Geen probleem! Wij geloven in de kracht van gewoon doen.

Dit ga je doen:

Als gastheer/gastvrouw/bezorger ben jij het visitekaartje van Jitha’s. Je overtreft de verwachtingen en vindt gastvrijheid en kwaliteit belangrijk. Je ontvangt de gasten bereidt de lekkerste producten, zorgt ervoor dat alles er tip-top uit ziet. Je bezorgt in de omgeving wat de gast heeft besteld. Samen met je collega’s zorgen jullie er voor dat de gast met een grote glimlach de deur uitgaan.

Dit vragen we van je:

  • Je beschikt over rijbewijs B
  • Gastvrijheid en enthousiasme
  • Je weet van aanpakken en werkt accuraat
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Een passie voor lekker eten en drinken.

Dit bieden wij:

  • Een afwisselende en flexibele baan
  • Een goed salaris
  • Korting op shopaankopen en brandstoffen bij alle Van Staveren locaties
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Een contract tussen de 8 en 38 uur per week, afhankelijk wat jou past.

Laten we afspreken

Over ons
Jitha’s is een vernieuwend food concept, onderdeel van familiebedrijf Van Staveren. Bij Jitha’s verrassen we onze gasten met heerlijke koffie, broodjes en de beste service! Dit doen we vanuit ons gloednieuwe restaurant aan de Randweg in Emmeloord!

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten wij elkaar snel! Solliciteren kan via onderstaande formulier of door te mailen naar werken@staveren.nl.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie