Banner

Shell Vika Wezep

Nieuws

Beste gasten,

Shell Wezep wordt volledig verbouwd naar het Shell Select concept. Dit betekent dat er nieuwe stellingen, een koof en balie worden geplaatst. Ook de vloer en het plafond worden onder handen genomen. De shop krijgt een nieuwe moderne uitstraling, helemaal van deze tijd.

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden is de shop enkele dagen gesloten. U kunt wel gewoon tanken. Gebruik hiervoor het betaalautomaat buiten.

Geen tankmogelijkheid

Op maandag 14 en dinsdag 15 september is er geen tankmogelijkheid bij Shell Wezep i.v.m. het installeren van nieuwe pompen.

Verbouwing

14 september t/m 18 september

Heropening

Zodra de werkzaamheden gereed zijn, gaat de shop weer open. Een week daarna op 25 en 26 september, organiseren we een heropeningsactie. Deze twee dagen zijn er extra scherpe prijzen, service tanken en een gratis kopje koffie met wat lekkers voor onderweg.

Extra korting op Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag is het Volle-Tank-Dag bij Shell Wezep! Dit betekent iedere dinsdag EXTRA korting op de brandstof. Een goed moment om uw voertuig vol te tanken!

Shell Wezep heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kunt u in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kunt u hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kunt u naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra's!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie of producten uit de shop.

Shell Vika Wezep
Stationsweg 38
8091AD WEZEP
038-7730037
Openingstijden shop:
Maandag 05:30 - 20:30
Dinsdag 05:30 - 20:30
Woensdag 05:30 - 20:30
Donderdag 05:30 - 20:30
Vrijdag 05:30 - 20:30
Zaterdag 06:30 - 20:30
Zondag Gesloten
Inclusief:
Free Wifi
Shop
Wasbox(en)
24 uur tanken
Boedelbak
Airmiles