fbpx
HomeNieuwsTweede vestiging Jitha’s Deli
Jitha van Staveren opent Jitha's Deli Almere

17 april 2024

Tweede vestiging Jitha’s Deli

Op 16 april opende eigenaar Jitha van Staveren officieel de nieuwe Jitha’s Deli in Almere Buiten. Voordat het lint werd doorgeknipt, bedankte Jitha alle betrokkenen die in korte tijd deze Jitha’s Deli hebben gerealiseerd. “Dit is een belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf. Een nieuwe mijlpaal en dat maakt mij persoonlijk erg trots. Deze tweede Jitha’s Deli smaakt naar meer!”

De afgelopen weken is de shop van het Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 verbouwd naar een Jitha’s Deli. Sinds 8 april zijn de deuren geopend. Het team is er klaar voor om deze locatie na Jitha’s Deli Emmeloord tot een succes te maken.

Feestelijke opening Jitha's Deli Almere - Van Staveren

Feestelijke opening

In 2021 zijn wij gestart met het eigen horecaconcept; Jitha’s Deli. En nu kunnen we met trots delen dat we naast Emmeloord, ook een vestiging in Almere hebben geopend. Het past in onze visie; bestemmingen creëren waar je verblijft en energie krijgt.

De hele week worden de gasten in Almere Buiten ontvangen met gratis koffie en zijn er proeverijen. Zaterdag is er live muziek van Your Musiqskool uit Almere. De speciale dagelijkse aanbiedingen en de feestelijke aankleding maken de feestweek compleet.

Opening Jitha's Deli Almere - Shell Almere Buiten oost

Even genieten

Bij Jitha’s Deli gaat het om genietmomenten. De sfeer, de Blanche Dael koffie, de scrocchiarella en een frisse Flevosap. Het zijn allemaal heerlijke producten om even van te genieten.

De deli is ingericht om écht even tot rust te komen. Alleen of samen. Het is vooral een gezellig verblijf. Daarnaast is alles erop gericht om de producten ook mee te nemen. Voor onderweg of voor thuis. In Jitha’s Deli Almere zal op korte termijn ook de Pinsa aangeboden worden.

Nieuw in Almere: Jitha’s Deli

Op 8 april 2024 openen de deuren van onze nieuwe Jitha’s Deli in Almere Buiten Oost

Meer informatie
Shell Almere Buiten Oost snelladen, SHell Recharge Almere. Van Staveren Geeft Energie

Shell Recharge Almere Buiten Oost geopend

Bij Shell tankstation Almere Buiten Oost kunnen tegenwoordig elektrische voertuigen snelladen.

Meer informatie
Shell Recharge Steenwijk

Shell Recharge Steenwijk Geopend

Deze week hebben wij opnieuw een gloednieuw snellaadplein geopend. Ditmaal in Steenwijk.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie