fbpx
HomeNieuwsNieuw in Almere: Jitha’s Deli

2 april 2024

Nieuw in Almere: Jitha’s Deli

De shop bij ons Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 wordt momenteel verbouwd naar een Jitha’s Deli. Op 8 april 2024 gaan de deuren van Jitha’s Deli hier open. En op 16 april organiseren we een officiële opening.

In 2021 zijn we met het Jitha’s horecaconcept gestart in Emmeloord en nu kunnen we met trots delen dat de tweede locatie in Almere binnenkort wordt geopend. Wat een mijlpaal!

Kom langs en geniet

Of je nu zin hebt in een snelle hap voor onderweg, een gezellige plek om te werken óf gewoon even gezellig bij te praten met vrienden, Jitha’s Deli in Almere heet je van harte welkom. Ontdek de unieke smaken van de vers belegde scrocchiarella en baguette en verrassend lekkere koffie van Blanche Dael. We kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten in onze nieuwe Jitha’s Deli in Almere.

Neem een kijkje op de website van Jitha’s

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie