HomeNieuwsSnellaadplein Shell Almere Buiten Oost

30 september 2022

Snellaadplein Shell Almere Buiten Oost

Heel trots zijn we! Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. De eerste is nu gerealiseerd en meer zullen volgen. Bij Shell tankstation Almere Buiten Oost kunnen sinds deze week elektrische voertuigen snelladen.

Op het hagelnieuwe snellaadplein staan de drie snelladers te shinen. Door het hoge vermogen van de snelladers ben je snel weer op weg. Binnen 20 minuten is de batterij vol. En tijdens het laden kun je genieten van een gratis kopje koffie of een vers broodje uit de bakkerij.

De drie snelladers van ieder 150kWh, goed voor zes opstelplaatsen, zijn geschikt voor alle typen elektrische voertuigen. De laadpaal activeer je met alle soorten laadpassen/-druppels, via de Recharge App of de QR-code op de paal. De stroom die je hier laadt is 100% groen.

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie