fbpx
HomeNieuwsShell Recharge Almere Buiten Oost geopend
Shell Almere Buiten Oost snelladen, SHell Recharge Almere. Van Staveren Geeft Energie

30 september 2022

Shell Recharge Almere Buiten Oost geopend

Heel trots zijn we! Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. De eerste is nu gerealiseerd en meer zullen volgen. Bij Shell tankstation Almere Buiten Oost kunnen sinds deze week elektrische voertuigen snelladen.

Op het hagelnieuwe snellaadplein staan de drie snelladers te shinen. Door het hoge vermogen van de snelladers ben je snel weer op weg. Binnen 20 minuten is de batterij voldoende opgeladen om je weg weer te vervolgen. En tijdens het laden kun je genieten van een gratis kopje koffie of een vers broodje uit de bakkerij.

De drie snelladers van ieder 150kWh, goed voor zes opstelplaatsen, zijn geschikt voor alle typen elektrische voertuigen. De laadpaal activeer je met alle soorten laadpassen/-druppels, via de Recharge App of de QR-code op de paal. De stroom die je hier laadt is 100% groen.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie