fbpx
HomeNieuwsJitha opent snellaadplein in Dronten
officiële Opening Shell Recharge Dronten

15 december 2023

Jitha opent snellaadplein in Dronten

Met een symbolische handeling opende onze directeur, Jitha Van Staveren, vol trots het Shell Recharge snellaadplein in Dronten. Het was een bijzonder moment waarbij de historie van deze locatie, verbonden met haar moeder, extra betekenis gaf aan deze gelegenheid. Jitha van Staveren, algemeen directeur van Van Staveren, is trots op het resultaat en bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de realisatie van dit snellaadplein.

Donderdag 14 december vierden we de opening. De realisatie van dit snellaadplein is mede mogelijk gemaakt dankzij nauwe samenwerking met de Gemeente Dronten en partners zoals Shell, installateur Hamer en aannemer ContrAll.

officiële Opening Shell Recharge Dronten
officiële Opening Shell Recharge Dronten

Lokale gemeenschap en voorbijgangers omarmen het snellaadplein 

“Het is een bijzonder moment voor mij, aangezien de historie van deze locatie verbonden is met mijn moeder, die ooit deze Shell locatie opende,” merkte Jitha van Staveren op tijdens de opening. “Het voelt heel speciaal om hier nu het snellaadplein te mogen openen.”

Onze dank gaat uit naar de Gemeente Dronten en alle partners die hebben bijgedragen aan dit project. “We merken nu al een positieve reactie van inwoners van de gemeente, passanten en forenzen die gebruik maken van het snellaadplein.”

Bekijk hier alle specificaties van ons laadplein in Dronten
officiële Opening Shell Recharge Dronten

Voortdurende uitbreiding van duurzame mobiliteit

Recentelijk is het derde laadplein in Kampen gerealiseerd, en Steenwijk staat gepland voor opening begin volgend jaar. We blijven actief bijdragen aan de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Jitha van Staveren benadrukte de visie van Van Staveren om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar duurzame mobiliteit.

De opening van het Shell Recharge snellaadplein in Dronten markeert een nieuwe stap in de visie van Van Staveren. Wij zijn namelijk met heel veel energie bezig om toegankelijke en efficiënte laa-mogelijkheden te realiseren, waarmee wij een bijdrage leveren aan de elektrificatie van mobiliteit in de regio.

Van Staveren Geeft energie

Bekijk hier alle voorzieningen van Shell Dronten

Opening Shell Recharge Dronten

Shell Recharge Dronten geopend

Deze week hebben wij een nieuw snellaadplein, met 150 kWh-snelladers, geopend in Dronten.

Meer informatie
Geopend Snellaadplein Kampen. Shell Recharge kampen

Shell Recharge Kampen geopend

We hebben deze week een gloednieuw snellaadplein geopend in Kampen met 150 kWh laders.

Meer informatie

Tanken met de tankkaart in heel NL

Vanaf vandaag kan je met de Van Staveren tankkaart tanken in heel Nederland.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie