fbpx
HomeNieuwsBinnenkort snelladen bij Shell Steenwijk
Binnenkort geopend snellaadplein Shell Steenwijk

9 februari 2024

Binnenkort snelladen bij Shell Steenwijk

De werkzaamheden van ons gloednieuwe snellaadplein bij Shell Steenwijk zijn begonnen! Onze krachtige snellaadpalen, elk met een vermogen van 150 kW, bieden een razendsnelle laadervaring. Van Staveren streeft ernaar om alle elektrische rijders in Steenwijk en omgeving te voorzien van een gemakkelijk en efficiënte laadervaring.

Steenwijk, klaar voor de toekomst: Snellaadplein van Van Staveren Geeft Energie in aantocht!

Waarom zou je kiezen voor snelladen bij Shell Steenwijk? Het antwoord is eenvoudig: onze krachtige snelladers bieden snelheid en efficiëntie, waardoor je binnen een kort oplaad moment weer klaar bent voor de volgende etappe van je reis. Bij Van Staveren ligt de nadruk op duurzaamheid. Onze snelladers bieden 100% groene stroom, waardoor je niet alleen snel kunt laden, maar ook actief bijdraagt aan een schonere toekomst. En met ons netwerk van laadpunten, dat 24/7 beschikbaar is, kun je altijd rekenen op een betrouwbare laadoplossing.

Shell Recharge , Shell laadpalen in Kampen, Van Staveren

Praktische voordelen van de snelladers:

1. Snel en Efficiënt Laden, binnen 20 minuten weer onderweg

Onze krachtige snellaadpalen, elk met een vermogen van 150 kW, bieden een razendsnelle laadervaring. De krachtige snelladers kunnen batterijen in slechts 20 minuten van 20% tot 80% opladen. Dat staat gelijk aan een actieradius van +/- 200 kilometer.

2. Prijsvoordeel Met Shell Recharge pas:

Je kunt je laadsessie snel en gemakkelijk starten met een laadpas. Wat deze laadervaring extra bijzonder maakt, is het prijsvoordeel bij één van de Shell Recharge laadpalen, zodra je laadt met de Shell Recharge pas. Vraag hier jouw laadpas aan. Nog geen laadpas en je komt voor de eerste keer? Geen probleem. Onze laders werken met de meeste laadpassen.

3. Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s:

Onze snelladers zijn geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen (BEV). Het oplaadproces is uiterst eenvoudig; je kunt de laadpaal activeren met diverse laadpassen/-druppels, via de handige Recharge App of door simpelweg de QR-code op de paal te scannen.

4. 24/7 beschikbaar: 

De snellaadpalen zijn 24/7 beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van de dag, onze gasten kunnen altijd rekenen op een betrouwbare laadoplossing.

Geopend Snellaadplein Kampen. Shell Recharge kampen

Laden met 100% groene stroom

Met ons initiatief willen we niet alleen het gemak van snelladen benadrukken, maar ook de milieuvriendelijke aspecten ervan onderstrepen. Door gebruik te maken van 100% groene stroom bij onze snellaadpunten, dragen we actief bij aan een duurzamere toekomst.

Onze focus ligt niet alleen op het bieden van een snelle en efficiënte laadervaring, maar ook op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van schoner rijden. We streven ernaar om elektrisch rijden toegankelijker en milieuvriendelijker te maken voor alle inwoners van Steenwijk en de omliggende gebieden.

Wanneer wordt de oplevering van het laadplein verwacht?

We kijken er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij ons nieuwe snellaadplein in Steenwijk. Naar verwachting wordt het snellaadplein in Steenwijk medio april opgeleverd.

Blijf op de hoogte van onze updates en maak je klaar voor een moeiteloze laadervaring bij Shell Steenwijk!
Geopend Snellaadplein Kampen. Shell Recharge kampen

Shell Recharge Kampen geopend

We hebben deze week een gloednieuw snellaadplein geopend in Kampen met 150 kWh laders.

Meer informatie
Opening Shell Recharge Dronten

Shell Recharge Dronten geopend

Deze week hebben wij een nieuw snellaadplein, met 150 kWh-snelladers, geopend in Dronten.

Meer informatie

Snellaadplein Almere Buiten Oost officieel geopend

Op weg naar emissievrij rijden

Ons Shell Recharge snellaadplein in Almere is vandaag officieel geopend door Jitha van Staveren.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie