fbpx
HomeNieuwsSnellaadplein Almere Buiten Oost officieel geopend

18 oktober 2022

Snellaadplein Almere Buiten Oost officieel geopend

Het hagelnieuwe Shell Recharge snellaadplein in Almere Buiten is dinsdag door directeur Jitha van Staveren officieel geopend. N. van Staveren B.V. is tankstation exploitant van 35 tankstations in Noord- en Oost-Nederland, waarvan twee nu met een laadfaciliteit.

Zodra de elektrische auto aan de lader is gekoppeld en na een flinke klap op de rode knop is het laadplein officieel geopend. De gouden confetti maakte de feestelijke ochtend compleet voor alle genodigden. De automobilist laadt hier 100% groene stroom. De drie snelladers van elk 150kWh zorgen voor een korte laadtijd. In 20 minuten is de batterij 80% geladen. Al hangt dat wel af van het type auto. Aan iedere paal zitten twee stekkers, waardoor zes voertuigen tegelijk kunnen laden. Ieder type elektrisch voertuig en met alle soorten laadpassen kun je hier terecht. Op een groot display op de laadpaal volg je precies de snelheid van het laden en voor hoeveel procent de batterij is opgeladen.

Na Emmeloord is het snellaadplein in Almere Buiten Oost de tweede laadopstelling in het netwerk van familiebedrijf Van Staveren. De derde wordt dit jaar nog geopend. Volgend jaar staan nog eens drie laadlocaties op de planning. De vraag van klanten om overdag ‘bij te laden’ is een enorme groeimarkt, merkt Van Staveren. Van Staveren wil haar klanten verder helpen met de transitie naar emissievrij rijden.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie