fbpx
HomeVacature (32 uur)

Medewerker conceptontwikkeling

Vacature (32 uur)

Bij Jitha’s Deli verwelkomen en verrassen we onze gasten hartelijk met heerlijke koffie, pinsa’s en broodjes met veel aandacht voor ambacht en de beste service. Om ons unieke foodconcept tot een groter succes te maken, hebben we jou nodig!

Als medewerker conceptontwikkeling voor Jitha’s Deli werk je nauw samen met de foodspecialist in een dynamisch foodteam om nieuwe ideeën voor producten en diensten te bedenken, te ontwerpen en te implementeren. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van deze vernieuwingen en zorgt voor de juiste communicatie met andere afdelingen en leveranciers. Daarnaast houd je handboeken, formulieren en handleidingen up-to-date en zorg je ervoor dat de kwaliteit en veiligheid van onze bedrijfsvoering voldoen aan de hoogste normen.

Jij:

 • ondersteunt de foodspecialist bij conceptontwikkeling om de omzet en het rendement te verhogen
 • ondersteunt de locatiemanagers op operationeel en commercieel gebied.
 • assisteert bij trainingen voor managers, gastheren en -vrouwen voor de implementatie van nieuw assortiment
 • waarborgt de kwaliteit en veiligheid volgens HACCP-richtlijnen
 • bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en verbeteringen van het assortiment
 • werkt samen met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals marketing, HR, operationeel en financieel
 • voert audits uit om te controleren of operationele procedures correct worden gevolgd

Wij:

 • maken jou onderdeel van een nieuw horecaconcept binnen een warm familiebedrijf
 • bieden een veelzijdige en uitdagende functie
 • bieden jou een passend salaris
 • geven jou veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je functie
 • bieden jou leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • geven jou korting op brandstof en producten op onze locaties
 • bieden jou een werkplek op ons kantoor aan de Randweg 18 te Emmeloord

Ben jij klaar voor een uitdagende nieuwe stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en veelzijdige kandidaat die barst van de kwaliteiten, waaronder zorgvuldigheid, innovatief denken, creativiteit, productkennis, projectmanagement-vaardigheden, resultaatgerichtheid en flexibiliteit. Of je je MBO+ hebt afgerond, je HBO Bachelor hebt behaald, of zelfs als je al bewezen succes hebt in een vergelijkbare branche, we willen jou leren kennen!

Laat ons in jouw sollicitatie zien hoe jij deze cruciale eigenschappen inzet in jouw werk. Klaar om je talenten te laten schitteren? Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team!

Van Staveren geeft energie

Jitha’s Deli is onderdeel van Van Staveren. Voor ons is de energietransitie belangrijk. Wij transformeren van ‘olieboer’ naar een duurzame energieleverancier met gastvrije bestemmingen, waarin food een belangrijke pijler is. Wij zijn betrokken, energiek en verrassend. Ons doel is energie geven om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Of je nu een klant of collega bent, bij ons voel je een warm welkom. We zijn ondernemend en zetten altijd dat stapje extra. Onze toewijding aan service en kwaliteit maakt ons anders. We willen verrassen door verwachtingen te overtreffen. Als familiebedrijf hebben we sterke wortels en koesteren we onze tradities. We geloven in de kracht van samenwerking. Samen maken we het verschil! Voor ons is de energietransitie belangrijk. Wij transformeren naar een duurzame energieleverancier met gastvrije bestemmingen, waarin food een belangrijke pijler is.

Past deze baan bij jou?
Wil jij een grote bijdrage leveren aan het succes van ons foodconcept Jitha’s Deli? Solliciteer dan meteen, want wij zoeken een energieke medewerker voor de ontwikkeling van het foodconcept voor Jitha’s Deli. Stuur je CV met motivatie o.v.v. “Medewerker conceptontwikkeling Jitha’s Deli” naar: werken@staveren.nl. Voor vragen kun je bellen met Jeroen van der Meijs, hij is telefonisch bereikbaar op 06-45827531.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie