fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature

Operationeel directeur

Vacature

Van Staveren zoekt een inspirerende en resultaatgerichte Operationeel directeur die een sleutelrol speelt in de groei van het bedrijf tijdens de energietransitie. Je gelooft in verduurzaming en neemt deze waarde mee in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Je hebt een hands-on mentaliteit, met passie voor food. Als Operationeel directeur ben jij een drijvende kracht achter het succes van onze organisatie, waar elke dag een kans is om het een beetje beter te doen.

Van Staveren geeft energie

Bij Van Staveren zijn we betrokken, energiek en verrassend. Ons doel is om energie te geven om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Of je nu een klant of collega bent, bij ons voel je een warm welkom. We zijn ondernemend en zetten altijd dat stapje extra. Onze toewijding aan service en kwaliteit maakt ons anders. We willen verrassen door verwachtingen te overtreffen. Als familiebedrijf hebben we sterke wortels en koesteren we onze tradities. We geloven in de kracht van samenwerking. Samen maken we het verschil!

Voor ons is de energietransitie belangrijk. Wij transformeren van ‘olieboer’ naar een duurzame energieleverancier met gastvrije bestemmingen, waarin food een belangrijke pijler is. We willen schoon rijden voor iedereen mogelijk maken. Niet alleen met de brandstoffen en smeermiddelen die daarvoor nodig zijn, maar ook met schone elektriciteit en groene waterstof, en alle expertises daaromheen. Als Operationeel directeur krijg je de kans om jouw stempel te drukken op de bedrijfsprocessen en een impact te hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Jij bent de brandstof voor vooruitgang

Als Operationeel directeur ben je lid van het directieteam. Je ontwikkelt en implementeert strategieën om groei te stimuleren tijdens de energietransitie. Stap voor stap vooruit, is jouw motto. De lange termijn in het vizier houden, meeveren als de korte termijn een andere benadering vraagt en iedereen in zijn kracht proberen te zetten. Je bent inspireert ruim honderd medewerkers in de Food, Facilitair, Retail, Logistiek en Inkoop om operationele doelstellingen te behalen. Met een scherp oog voor efficiëntie, resultaatgerichtheid en duurzaamheid.

Daarom kunnen wij niet om jou heen

Na jouw hbo-opleiding heb je de afgelopen jaren bewezen over leiderschapskwaliteiten te beschikken in een directie- of zwaardere managementrol. Je beschikt over een strategische mindset en weet langetermijnstrategieën te vertalen naar concrete operationele plannen om de transitie naar duurzame energie en horeca te realiseren. Je hebt diepgaand inzicht in bedrijfsprocessen en een passie voor het optimaliseren ervan. Je hebt een natuurlijk vermogen om aan teams te bouwen, te ontwikkelen en te leiden.

Wanneer spreken we af?

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière? Ga jij jouw leiderschapskwaliteiten bij ons inzetten en jouw stempel drukken op de groei en efficiëntie van een dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu en word de drijvende kracht achter ons succes. Vertel in je motivatiebrief waar jij energie van krijgt en stuur deze met je cv naar Selina Spekschate ssp@staveren.nl. Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Selina, tel. 0527 63 63 63.

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie