fbpx
HomeProductenSmeermiddelenTransmissie- & tandwielkastolieShell Spirax S4 TXM
Shell Spirax S4 TXM
Shell Spirax S4 TXM

Direct bestellen

DD slash MM slash JJJJ

Shell smeermiddelen

Shell Spirax S4 TXM

Hoogwaardige “universele tractor transmissie olie” (UTTO), multi-functionele trekker-transmissie-olie, ontwikkel  voor toepassing in transmissies, hydraulische systemen, in olie ondergedompelde (“natte”) remmen en andere aankoppelbare systemen, zoals gemonteerd op en aan landbouw-trekkers en constructie-machines. Spirax S4 TXM is goedgekeurd door vooraanstaande fabrikanten van landbouwvoertuigen en geschikt voor toepassing in de meeste moderne machines.

Verbeterde bescherming

Uitzonderlijke weerstand tegen oxidatie, afschuif-stabiliteit, anti-slijtage, bescherming tegen corrosie en anti-schuim eigenschappen zijn het gevolg van toepassing van de laatste additieven-technologie. Dit zorgt voor een grotere betrouwbaarheid en minder uitval-tijd van de apparatuur, en dus lagere kosten en optimale beschikbaarheid.

Comfort voor gebruiker

De uitzonderlijke dunvloeibaarheid bij lage temperaturen van Spirax S4 TXM resulteert in een goed en nauwkeurig reagerend hydrauliek-systeem en een soepel schakelgedrag, vanaf de koude start tot en met zware operationele omstandigheden bij hoge temperaturen. Wrijvingsmodificerende additieven zorgen voor een soepele, effectieve en geluids-arme werking van de natte remmen.

Goedkeuringen van Fabrikanten

Shell Spirax S4 TXM is uitgebreid getest en goedgekeurd door een breed spectrum van fabrikanten.

Actuele prijzen?

Neem vrijblijvend contact op

Heb je behoefte aan een (uitgebreid) advies of wil je direct bestellen? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 0800 – 0234 238 of mail@staveren.nl

Technische informatie

Shell Spirax S4 TXM is getest volgens de laatste vereisten van toonaangevende tractor- en transmissiefabrikanten zoals John Deere, Massey Ferguson, CNH en ZF.

Shell Spirax S4 TXM is bij uitstek geschikt voor hydraulische systemen van trekkers en aankoppelbare systemen. Spirax S4 TXM is geformuleerd op basis van speciaal geselecteerde additieven en basisoliën van hoge kwaliteit om een goede dunvloeibaarheid bij lage temperaturen en een optimale bescherming tegen slijtage te leveren.

Speciale wrijvings-modificerende additieven worden toegepast in Spirax S4 TXM om optimale prestaties en minimale geluidsproductie van natte remmen te verzekeren. Spirax S4 TXM wordt aanbevolen voor de meeste natte remmen-systemen van landbouw-trekkers en grondverzetmachines.

Case New Holland MAT-3525
John Deere JDM-J20C
Massey-Ferguson M1143, M1145
Volvo WB 101, Transmission Oil 97303:015
ZF TE-ML 03E, 03L, 05F, 06D, 06K, 06M, 06N, 06R, 17E, 21F
Komatsu - aanbevolen voor bepaalde grondverzetmachines
Dana-Spicer mechanische transmissies
API Gear Performance : API GL-4
Geschikt voor gebruik in toepassingen waarvoor een Allison C-4-type vloeistof wordt voorgeschreven.
Spirax S4 TXM kan worden toegepast indien een SAE J 306 85W-olie wordt voorgeschreven.
Vervangen (voor de VS): Massey Ferguson M1143; Ford M2C-134 A-D, FNHA-2-C.201.00
Shell Spirax S4 TXM wordt ook aanbevolen voor toepassing in machines waarvoor oliën worden gespecificeerd die moeten voldoen aan MS 1207, 1209

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie