fbpx
HomeProductenAdBlue
Adblue
Wij zijn Van Staveren

Actuele prijzen?

Heb je behoefte aan een (uitgebreid) advies of wil je direct bestellen?

Neem vrijblijvend contact op

brandstoffen

AdBlue

AdBlue is een waterachtige oplossing die wordt gebruikt om tot 85 procent van de NOx-uitstoot (stikstofoxiden), welke in uitlaatgassen aanwezig zijn, om te vormen tot water en stikstof. Dit product zorgt dat voertuigen voldoen aan de emissienorm. Wij verkopen zowel Optiplus als standaard AdBlue. Dit zijn allebei oplossingen die worden gebruikt in het Selectieve Katalytische Reductie (SCR) -systeem. Hoewel ze vergelijkbare doeleinden hebben, zijn er enkele verschillen tussen de twee.

Adblue bestellen? Bel: 0800-0234 238

Bestel Adblue eenvoudig en snel bij Van Staveren. Wij leveren zowel in jerrycan’s in alle shops, als in bulkverpakking voor grootgebruikers. Liever direct vanuit de pomp? Bekijk dan de locaties.

Direct bestellen    Locaties

Technische informatie

AdBlue voor schonere uitstoot!

Dit is een heldere, niet giftige en veilige hoogzuivere ureumoplossing van 32.5% in gedemineraliseerd water. Het additief wordt direct ingespoten in het uitlaatgas waar het als reductiemiddel dient voor de schadelijke stoffen. Daarbij, wordt ammoniak vrijgegeven die vervolgens in de katalysator met de schadelijke stikstofoxiden reageert tot elementaire stikstof en water. Zowel de stikstof en het water zijn natuurlijke bestanddelen van de lucht die wij dagelijks inademen. Hierdoor, kan de hoeveelheid schadelijke oxiden in de emissie met 85% worden verminderd

Dit zeggen de experts

AdBlue is biologisch afbreekbaar, oplosbaar en kleurloos. AdBlue kristalliseert vanaf -11ºC daarom dient AdBlue in de winter op een beschutte plaats opgeslagen te worden. Tevens mag AdBlue geen standplaats hebben in de felle zon. AdBlue mag alleen in contact komen met kunststoffen of roestvrij staal. AdBlue staat niet geregistreerd op de lijst gevaarlijke stoffen, hierdoor kunt u AdBlue gewoon opslaan in uw loods of vestiging, mits voorzien van een vloeistofdichte vloer of lekbakken onder de aftappunten van de IBC container.

UTTO Universal Tractor Transmission Oil" (UTTO),

Sectoren

Of het nu gaat om landbouw, grondverzet, aannemerij, transport, industrie óf overheidswerkzaamheden. Wij bieden totaaloplossingen op maat!

Meer informatie
Propaan Van Staveren

Installaties & Onderhoud

Wij helpen u zeker te stellen dat jouw installaties tijden onderhouden worden. Van Staveren is een expert op het gebied van tankinstallaties en draagt zorg voor de aanleg, het onderhoud en de periodieke keuring van de tankinstallaties.

Meer informatie
Leverancier van brandstof, smeermiddelen, tankpassen, propaan en AdBlue.

Leverancier van brandstof, smeermiddelen, tankpassen, propaan en AdBlue

Producten

Wij geven energie om bedrijven vooruit te helpen. Met ons uitgebreide wagenpark van 15 tankauto’s , voorzien we jou graag van de benodigde energie, altijd en overal.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie