Shell - V Power

Shell V-Power E5 benzine bevat Shell's unieke formule met dubbele werking. Dit betekent reinigende toevoegingen om actief de essentiĆ«le motoronderdelen schoon te maken en prestatie verhogende componenten welke samen zorgen voor meer vermogen - welke auto je ook rijdt.

De aanduiding E5 geeft aan dat V-Power tot maximaal 5% ethanol kan bevatten. In V-Power wordt echter geen ethanol toegevoegd. Dat betekent dat V-Power het beste alternatief is als uw auto of motor niet geschikt is voor Euro 95 (E10). Doe de E10 check om het zeker te weten.

- Shell V-Power bevat krachtige, actief reinigende toevoegingen. Deze toevoegingen kunnen de vorming van vuilafzettingen op de kleppen voorkomen en bestaande vuilafzettingen zelfs voor een groot deel verwijderen.
- Ook bevat Shell V-Power prestatieverhogende componenten, met een hoog octaangetal.
- Zo helpt deze unieke samenstelling extra vermogen te leveren waardoor de prestaties van je auto verbeteren. Shell V-Power maakt je motor daadwerkelijk schoner en sterker - welke auto je ook rijdt.
- V-Power bevat geen ethanol. De E5 aanduiding is verplicht en geeft aan dat de benzine tot maximaal 5% duurzame bio-ethanol in zit. De "E" staat voor bio-ethanol. De 5 staat voor het maximale percentage.

Klik hier voor onze Shell locaties.

Brandstoffen Shell V-Power van Staveren