fbpx
HomeTanken & LadenBrandstoffenShell V-Power Diesel

Diepgaand reinigen en optimaal beschermen

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel bevat Shells unieke formule met dubbele werking om je motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen, wat zorgt voor meer vermogen van de auto, welke auto je ook rijdt. Shell V-Power Diesel is een unieke prestatiebrandstof die krachtige, actief reinigende toevoegingen bevat. Dankzij deze toevoegingen biedt de brandstof meerdere voordelen:

  • Shell V-Power Diesel bevat krachtige, actief reinigende toevoegingen. Deze toevoegingen kunnen de vorming van vuilafzettingen op injectoren voorkomen en bestaande vuilafzettingen zelfs voor een groot deel verwijderen
  • Shell V-Power Diesel helpt extra vermogen te leveren door actieve bescherming van de motor
  • Zo levert de unieke samenstelling extra vermogen, waardoor de prestaties van je auto verbeteren. Shell V-Power Diesel maakt je motor daadwerkelijk schoner en sterker , welke auto je ook rijdt.
Recent is de V-Power verbeterd en vernieuwd, dit houdt in dat de verbeterde Shell V-Power Diesel is versterkt met 60% meer reiniging en beschermende molecule. Ook biedt het nu onze diepste reiniging van inwendige afzettingen in dieselinjectoren. Tevens is de verbeterde Shell V-Power Diesel ontworpen om het uitlaatgasrecirculatiesysteem schoner te houden.

Tankstations

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

Vind hier een Van Staveren tankstation in de buurt.

Meer informatie

Shell V-Power Benzine (E5)

Diepgaand reinigen en optimaal beschermen

Shell V-Power Benzine (E5) bevat Shells unieke formule met dubbele werking. De brandstof bevat reinigende toevoegingen om actief de essentiële motoronderdelen schoon te maken.

Meer informatie

Shell FuelSave Diesel

Brandstof besparen zonder aanvullende kosten

Shell FuelSave Diesel is verrijkt met geavanceerde toevoegingen die de delen van de motor, die normale oliën niet bereiken, smeert.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie