fbpx
HomeTanken & LadenBrandstoffenShell V-Power Benzine (E5)

Diepgaand reinigen en optimaal beschermen

Shell V-Power Benzine (E5)

Shell V-Power Benzine (E5) bevat Shells unieke formule met dubbele werking. De brandstof bevat reinigende toevoegingen om actief de essentiële motoronderdelen schoon te maken en prestatie verhogende componenten. Deze combinatie zorgt voor meer vermogen, welk auto je ook rijdt.

Recent is de V-Power verbeterd en vernieuwd, dit houdt in dat de verbeterde Shell V-Power Benzine 3x meer reiniging en beschermende moleculen bevat . Shell V-Power verwijdert 100% van de prestatie verminderde afzettingen en beschermt tegen de vorming hiervan op vitale motoronderdelen, zoals brandstofinjectoren en inlaatkleppen.

De aanduiding E5 geeft aan dat de V-Power tot maximaal 5% ethanol kan bevatten. In V-Power benzine is geen ethanol toegevoegd. Dat betekent dat V-Power het beste alternatief is als uw auto of motor niet geschikt is voor Euro 95 (E10). Doe de E10 check om het zeker te weten.

E10 check

De voordelen van V-Power benzine:

  • Shell V-Power bevat krachtige, actief reinigende toevoegingen. Deze toevoegingen kunnen de vorming van vuilafzettingen op de kleppen voorkomen en bestaande vuilafzettingen zelfs voor een groot deel verwijderen
  • Shell V-Power bevat prestatie verhogende componenten, met een hoog octaangetal
  • De unieke samenstelling helpt extra vermogen te leveren waardoor prestaties van de auto verbeteren. Shell V-Power maakt de motor daadwerkelijk schoner en sterker.

Tankstations

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

Vind hier een Van Staveren tankstation in de buurt.

Meer informatie

Shell V-Power Diesel

Diepgaand reinigen en optimaal beschermen

Shell V-Power Diesel bevat Shells unieke formule met dubbele werking om je motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen.

Meer informatie

FuelSave Euro 95 (E10)

Brandstof besparen zonder aanvullende kosten

Shell FuelSave Euro 95 is verrijkt met geavanceerde toevoegingen die de delen van de motor, die normale oliën niet bereiken, smeert.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie