HomeNieuws“Wij exploiteren het tankstation al meer dan 10 jaar en gaan hiermee door”

21 februari 2022

“Wij exploiteren het tankstation al meer dan 10 jaar en gaan hiermee door”

De verkoop van autobedrijf Van den Akker aan Auto Dijk in Dokkum en de showroom die inmiddels leegstaat zorgden voor vragen over het naastgelegen tankstation. Blijft het Shell tankstation aan de Dongeradyk 4? Of gaat deze ook dicht? De exploitant van het tankstation N. van Staveren B.V. in Emmeloord geeft hierover duidelijkheid: “Dit tankstation blijft open.”

“Wij exploiteren het tankstation al meer dan 10 jaar en gaan hiermee door. Wij zijn ook benieuwd wie onze nieuwe buren worden en wachten dit verder af.” De exploitant maakte 10 jaar geleden van het tankstation een bemande locatie. Gasten kunnen bij het tankstation terecht voor alle soorten brandstoffen, auto wassen en Air Miles. De winkel biedt verschillende lokale producten, zoals de gehaktbal van Weidenaar en bloemen van De Bloemist. Van Staveren: “We zijn voor onze winkel nog op zoek naar een nieuwe gastheer of gastvrouw. Kom je uit Dokkum of woon je in de buurt en wil je werken in een gezellig team? klik dan hier voor meer informatie over de openstaande vacatures.

 

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie