fbpx
HomeNieuwsHoofdprijs Overhandigd Aan Gelukkige Winnares
eindjaarsactie in Vollenhove. Shell vollenhove Marketingmanager, Pim Meijer van Van Staveren overhandigt de prijs!

5 februari 2024

Hoofdprijs Overhandigd Aan Gelukkige Winnares

In december 2023 brachten de winkeliers in Vollenhove een sprankelende eindejaarsactie tot leven, waarbij klanten die hun inkopen deden kans maakten op een geweldige prijs: €500 aan tanktegoed. Het overhandigen van deze prijs was voor ons, waar ‘Van Staveren geeft energie’ niet alleen een slogan is maar een levensfilosofie, een bijzondere gelegenheid. We geloven er sterk in dat het delen van energie en positiviteit in onze gemeenschappen essentieel is.

Op woensdag 31 januari had Pim Meijer, onze marketingmanager, de eer om de hoofdprijs te overhandigen aan de stralende winnares, mevrouw Boxem.
Shell vollenhove

Van Staveren Geeft energie aan deze mooie winactie

Met ‘Van Staveren geeft energie als onze leidende filosofie, zijn we verheugd dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit lokale initiatief. De missie gaat verder dan het verstrekken van tanktegoed; het is gericht op het geven van positieve energie aan de gemeenschap.

Een oprechte felicitatie aan mevrouw Boxem voor het winnen van de hoofdprijs! We hopen dat dit tanktegoed niet alleen haar auto zal voeden, maar ook haar hart met positieve energie.

De voor- en nadelen van HVO diesel

De voor- en nadelen van Renewable diesel

Renewable diesel is een volledig hernieuwbare en duurzame brandstof, die tot wel 90%* (CO2) reduceert.

Meer informatie

HVO100

Een goede stap naar duurzaam rijden

HVO is een fossielvrije brandstof die schoner en duurzamer is dan fossiele brandstof

Meer informatie
Feestelijke opening Shell Kampen Recharge

Feestelijke opening Shell Recharge Kampen

Meld je nu aan

Leuk dat jij je ook aanmeldt voor de opening van het snellaadplein bij Shell Kampen! Vul het onderstaande formulier in om je aanwezigheid te bevestigen. We zien je graag op x februari in Kampen, tot dan!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie