fbpx
HomeNieuwsBinnenkort snelladen bij Shell Almere Buiten Oost!

20 april 2022

Binnenkort snelladen bij Shell Almere Buiten Oost!

Binnenkort kun je bij Shell Almere Buiten Oost snelladen! De werkzaamheden voor de bouw van 3 snellaadpalen zijn in april gestart. Er zullen drie snelladers van 150kW geplaatst worden elk plek voor twee auto’s. In totaal kunnen er zes elektrische auto’s tegelijk laden op dit laadplein. De snelladers zijn geschikt voor alle types elektrische auto’s. De planning is om eind van de zomer vakantie de werkzaamheden gereed te hebben en wij jou mogen ontvangen op onze Shell locatie in Almere Buiten Oost.

Snelladen is snel weer op weg

Deze snellaadpalen kunnen je accu veel sneller laden, in veel gevallen is de accu na een 10 tot 20 minuten weer voor 80 procent geladen. Een EV volledig opladen bij een snellaadpaal is niet handig, aangezien de laadsnelheid boven de 80 procent acculading snel afneemt. Laden met normale snelheid doe je vooral op de momenten dat je de auto niet nodig hebt, bijvoorbeeld ’s avonds en ’s nachts thuis of overdag op kantoor. Het volladen van een accu duurt dan ongeveer 6 tot 10 uur, afhankelijk van het soort paal en de auto.

Tankstation Deli By Shell Almere Buiten Oost heeft een breed scala aan brandstoffen zoals premium brandstof, CNG en GTL Fuel. Verder kun je hier terecht voor heerlijk eten en drinken van verse, ambachtelijke en verantwoorde producten. Ook bieden wij lekkere Starbucks koffie aan. Onze medewerkers bieden service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, producten uit de shop of de wasbox(en).

 

 

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie