fbpx
HomeKennisbank5 beste motoroliën voor landbouwvoertuigen
Beste motoroliën voor landbouwvoertuigen

24 april 2024

5 beste motoroliën voor landbouwvoertuigen

In de wereld van de landbouw is betrouwbare prestatie van cruciaal belang. Landbouwvoertuigen moeten dagelijks topprestaties leveren onder uiteenlopende omstandigheden, variërend van veeleisend terrein tot lange werkdagen. Om ervoor te zorgen dat uw landbouwmachines soepel blijven draaien en topprestaties blijven leveren, is het essentieel om de juiste motorolie te gebruiken. Shell biedt een uitgebreid assortiment motoroliën die speciaal zijn ontworpen voor de landbouwsector. In deze blog gaan we dieper in op de 5 beste motoroliën voor landbouwvoertuigen.

Maximaliseer de Efficiëntie van Uw Landbouwvoertuigen met de 5 beste motoroliën voor landbouwvoertuigen

Als trotse distributeur van Shell smeermiddelen bieden wij een uitgebreide gids over smeermiddelen en brandstoffen voor landbouwvoertuigen. Hierbij onderzoeken we hoe ze kunnen bijdragen aan betere prestaties en langdurige betrouwbaarheid.

Shell Rimula R6 LM 10W-40

1. Shell Rimula R6 LM 10W-40

Deze geavanceerde motorolie is speciaal ontworpen voor moderne landbouwmachines met krachtige motoren. Het biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, oxidatie en afzettingen, waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De 10W-40 viscositeit maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van tractoren tot oogstmachines.

Bekijk product >

Shell Rimula R4 L 15W-40

2. Shell Rimula R4 L 15W-40

Deze veelzijdige motorolie is ideaal voor oudere landbouwvoertuigen en machines. Met een viscositeit van 15W-40 biedt het uitstekende bescherming tegen slijtage, roest en corrosie, en zorgt het voor een soepele werking van de motor, zelfs bij extreme temperaturen. Het is geschikt voor gebruik in dieselmotoren die brandstof met een hoog zwavelgehalte gebruiken, wat vaak het geval is bij oudere landbouwvoertuigen.

Bekijk product >

Shell Spirax S4 TXM

3. Shell Spirax S4 TXM

Naast motorolie biedt Shell ook hoogwaardige transmissieoliën voor landbouwmachines. Shell Spirax S4 TXM is speciaal ontworpen voor transmissies en hydraulische systemen en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, corrosie en oxidatie. Het zorgt voor soepel schakelen en betrouwbare werking van hydraulische systemen, wat essentieel is voor optimale prestaties van landbouwvoertuigen.

Bekijk product >

Shell Helix HX7 10W-40

4. Shell Helix HX7 10W-40

Deze hoogwaardige motorolie is ontworpen voor een breed scala aan moderne personenauto’s, maar kan ook worden gebruikt in landbouwvoertuigen met benzinemotoren. Met een viscositeit van 10W-40 biedt het uitstekende bescherming tegen slijtage, oxidatie en afzettingen, en zorgt het voor een soepele werking van de motor, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Bekijk product >

Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30

5. Shell Helix Ultra 5W-30

Deze geavanceerde motorolie is speciaal ontworpen voor moderne personenauto’s en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, oxidatie en afzettingen. Met een viscositeit van 5W-30 zorgt het voor een snelle smering bij koude start en een optimale bescherming bij hoge temperaturen, waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd en de brandstofefficiëntie wordt verbeterd.

Bekijk product >

productspecialist Jorn Goos smeermiddelen emmeloord

Advies over smeermiddelen door onze product specialist?

Door te kiezen voor de juiste motorolie van Shell kunnen landbouwers en boeren vertrouwen op maximale prestaties, betrouwbaarheid en bescherming van hun landbouwvoertuigen en -apparatuur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Investeer in de toekomst van uw landbouwbedrijf door te investeren in hoogwaardige smeermiddelen van Shell.

Bij vragen of voor advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste motorolie voor uw specifieke toepassing en behoeften.

3 trends in de ontwikkeling van transmissieolien

3 trends in transmissieoliën

Brandstofbesparing, soepeler schakelen en een verlengde levensduur: In dit artikel kijken we naar de trends in de ontwikkeling van transmissieoliën.

Meer informatie
Shell Smeermiddelen voor landbouwvoertuigen

Shell Smeermiddelen voor Landbouwvoertuigen: Verhoog Prestaties en Verleng Levensduur

In deze uitgebreide blog, duiken we diep in de verschillende smeermiddelen voor landbouwvoertuigen

Meer informatie
laag-viskeuze motoroliën

De trend naar laag-viskeuze motoroliën

In dit artikel gaan we verder in op deze trend en kijken we naar de ontwikkelingen van viscositeit.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie