fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature vakantie- en weekendkracht

Shopmedewerker

Vacature vakantie- en weekendkracht

Ter versterking van ons retail team zijn we op zoek naar vakantie- en weekendkrachten.

Dit ben jij:
Je bent 18+, houdt van een praatje, zorgt voor een goede sfeer en hebt een positieve instelling. Kortom je bent een echt mensen mens! Misschien heb je al wat ervaring met soortgelijk werk. Heb je dat niet? Geen probleem! Wij geloven in de kracht van gewoon doen.

Dit ga je doen:
Als vakantie- en weekendkracht bij onze bemande tanklocaties speel jij een essentiële rol in het creëren van een gastvrije omgeving. Je zorgt niet alleen voor een warm welkom en het beantwoorden van vragen, je beheert ook de kassa en helpt bij het inrichten en presenteren van onze shop.

Dit bieden wij:

  • Een goed salaris dat past bij jouw inzet en ervaring
  • Een gedegen inwerkperiode waarin je alle nodige vaardigheden en kennis opdoet
  • Een ondersteunend team waarop je kunt rekenen en dat jou helpt succesvol te zijn

Werken bij Van Staveren
Van Staveren geeft energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, maar ook door een omgeving aan te bieden waar je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstation tot levering bij bedrijven en van een schone auto tot een lekker broodje en verrassend goede koffie. Bij Van Staveren staan we voor oprechte persoonlijke aandacht. We willen dat je je gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen voelt, of je nu een klant, gast of collega bent. Daarnaast bieden we jou een afwisselende baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en waarbij geen dag hetzelfde is.

Solliciteren 

Heb jij zin om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de gastvrije beleving op onze tanklocaties? Solliciteer dan nu bij Van Staveren!

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Motivatie
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Locatie(Vereist)
Op welke locatie (s) zou jij willen werken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie