fbpx
HomeNieuwsVerkoop gasflessen nu bij Shell Het Hooiveld

25 juni 2021

Verkoop gasflessen nu bij Shell Het Hooiveld

Vrijdag 25 juni 2021 is het nieuwe verkooppunt voor gasflessen Shell Het Hooiveld in Emmeloord geworden (afslag Van der Valk). Het nieuwe verkooppunt biedt meer ruimte om veilig uw gasfles te kopen of om te ruilen. De oude verkooplocatie was Shell Randweg.

Kopen en omruilen van gasflessen

Het kopen van een nieuwe gasfles of het omruilen van lege gasflessen is heel eenvoudig. Je meldt je in de shop, waarna de medewerker de gasfles voor je ophaalt uit de bunker. Het omruilen van lege gasflessen doet je op dezelfde wijze; je meldt je eerst bij de medewerker, die neemt de lege gasfles in.

Wij verkopen gasflessen van (netto) 5kg en 10,5kg. Dit geldt ook voor de inname, wij nemen alleen lege gasflessen in van 5kg en 10,5kg. Heb je wensen of vragen over andere gasflessen? Neem dan contact met ons op.

Propaan gasflessen gebruikt u onder andere voor:

  • BBQ
  • Caravan/Camper
  • Onkruidsbestrijding
  • Locatie- en keetverwarming
  • Koken
  • Dakbedekking
  • Kamperen

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie