fbpx
HomeNieuwsVerbouwing Kantoor aan de Randweg

22 maart 2021

Verbouwing Kantoor aan de Randweg

Eind januari zijn we begonnen met het verbouwen van ons kantoor aan de Randweg. Het kantoor krijgt een moderne inrichting. Open ruimtes, veel licht en het wordt duurzaam. De ingang van het kantoor wordt verplaatst naar de zijkant van het gebouw. Als alles volgens plan verloopt, gaan we in mei het vernieuwde kantoor in gebruik nemen.

Wat staat er nog meer te gebeuren?

Niet alleen het kantoor zal vernieuwd worden, maar ook de shop. We gaan hier starten met een nieuw foodconcept genaamd Jitha’s deli. Achter het kantoorgebouw worden vergaderruimtes gecreëerd. Ook het voorterrein zal opnieuw ingericht worden met meer parkeerplekken.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie