fbpx
HomeNieuwsVan Staveren voegt Shell in Slagharen toe aan netwerk

13 januari 2023

Van Staveren voegt Shell in Slagharen toe aan netwerk

Met trots kunnen we met iedereen delen dat wij per 1 januari 2023 Shell Tholen in Slagharen hebben overgenomen. Het is een prachtig en groot tankstation met een ruime shop, bakery, wasstraat en opstelplaatsen voor vrachtwagens. Alle nieuwe collega’s hebben we al welkom geheten. En samen met de vorige eigenaren zorgen we ervoor dat dit tankstation wordt opgenomen in ons netwerk.

Voor nu én de toekomst sluit deze locatie perfect aan bij onze visie op de transitie en verduurzaming, zoals snelladen, langer verblijf op een locatie en het foodconcept. Nieuwsgierig geworden? Check www.tankbijtholen.nl dan krijg je een goede indruk van de locatie.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie