fbpx
HomeNieuwsSponsoring kerstboom ophaal service voor het goede doel

5 januari 2023

Sponsoring kerstboom ophaal service voor het goede doel

Ook dit jaar komt de Rotaract weer jouw oude kerstboom ophalen in de Noordoostpolder voor het goede doel en wel op 7 januari 2023! Voor slechts €6,- kun je je boom laten halen bij jou thuis en de volledige opbrengst gaat dit jaar naar Stichting kidsweek Emmeloord!

Wij mogen dan ook met trots mogen melden dat Van Staveren deze inzamelingsactie en vooral het goede doel sponsort. Er zullen acht auto’s met aanhangers gebruikt worden voor het ophalen van de kerstbomen en Van Staveren verzorgt de nodige brandstof hiervoor!

Stichting kidsweek Emmeloord draagt zorg voor kinderen in de Noordoostpolder die om sociale en/ of financiële redenen zelf geen invulling kunnen geven aan activiteiten in de vakanties. Want ieder kind telt mee en ieder kind heeft recht op het vakantie gevoel. En dat vinden wij ook! Help mee om zoveel mogelijk kinderen in de zomer van 2023 extra te laten genieten van de kidsweek.

Geef hier je kerstboom nog snel op!

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie