fbpx
HomeNieuwsVan Staveren 100% eigenaar groothandel

3 mei 2023

Van Staveren 100% eigenaar groothandel

Sinds 1 januari heeft BOL afstand gedaan van haar aandeelhoudersbelang. Van Staveren is sindsdien volledig eigenaar van het bedrijf.

Het team van voormalig BOL | Van Staveren verhuist per 8 mei naar het nieuwe bedrijfspand op Franc 64 in Emmeloord. Een duurzaam bedrijfspand met aangekoppelde opslag voor smeermiddelen en gasflessen. Van Staveren retail (tankstations) en de groothandel zullen samen naar buiten treden als Van Staveren ‘geeft energie.’ Samen met onze collega’s, leveranciers en u als klant, blijven wij bouwen aan een duurzame toekomst en geven wij uw onderneming graag de energie om te blijven bewegen.

In 2019 zijn de groothandelsbedrijven van BOL en Van Staveren samengegaan en werkten sindsdien succesvol samen in de oliegroothandel vanuit Dronten.

Ons nieuwe adres voor de groothandelsactiviteiten is:
Van Staveren Groothandel
Franc 64
8305 BS Emmeloord

tel: 0800-0234 238

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie