fbpx
HomeNieuwsNieuwe tankwagencombinaties

1 augustus 2023

Nieuwe tankwagencombinaties

Smeeradvies
Met veel trots hebben onze collega’s; Poppe en John, allebei chauffeur bij Van Staveren, niet één, maar twee gloednieuwe Volvo Trucks en Kurt Willig GmbH & Co opleggers in ontvangst genomen bij Nijwa Groep BV 🚛💨 Bij Van Staveren geven we energie om te blijven bewegen en even stil te staan als dat nodig is. Met deze krachtige tankwagens staan wij in ieder geval niet stil en zijn we klaar om jou de energie te geven die je nodig hebt om vooruit te gaan! 💪💨 Of het nu gaat om #Fuelsave, #GTL, #HVO of #waterstof, wij zijn er klaar voor om jouw goederen veilig en efficiënt te leveren, precies zoals je dat wenst. 🔝🚚

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie