fbpx
HomeNieuwsSpaar voor korting op top kwaliteit pannen

29 september 2022

Spaar voor korting op top kwaliteit pannen

Vanaf maandag 3 oktober kun je bij Van Staveren sparen voor een flinke korting op een prachtige set kwaliteitspannen. Spaar voor een volle spaarkaart en ontvang tot wel 62% korting op pannen uit de cheff collection van Daniel Courtier!

Bij iedere besteding van €10,- ontvang je een spaarsticker. Tanken – Shop – Auto wassen. Met 6 zes spaarstickers is de spaarkaart al vol! Ontvang tot 62% korting bij inlevering van een volle spaarkaart.

Boodschappen doen, ingrediënten klaarleggen, snijplank op het aanrecht, keukenmessen geslepen, olie in de pan… kokkerellen maar! De Daniel Courtier Chef Collection is gemaakt van gesmeed aluminium met een duurzame Greblon® anti-aanbak laag. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Kenmerkend is een hoge thermische geleidbaarheid: de warmte wordt snel en gelijkmatig verdeeld over alle oppervlakken van de pan. Een stoere, mat zwarte pannenlijn met massieve, roestvrij stalen handvatten die niet warm worden. De pannen zijn vaatwasser bestendig en kunnen in de oven, let op, dan kunnen de handvatten wel warm worden.

Welk soort pan van Daniel Courtier?

Het assortiment Daniel Courtier pannen bestaat uit de veelgebruikte koekenpan, sauspan en de hapjespan. Vaak is het handig om koekenpannen in verschillende maten te hebben. Daarom heb je voor de koekenpanen keuze uit drie maatvoeringen (20, 24 en 28 centimeter). Daarnaast hebben we ook nog een speciale Pannenkoekenpan van 25 centimeter.  De hapjespan is met 28 centimeter lekker groot, zodat je hier veel ingrediënten in kwijt kunt. De pannen zijn krasbestendig, dus mocht de pan per ongeluk in aanraking komen met metaal, dan zal er nog niet direct een kras te zien zijn. De keramische laag in de pan, zorgt ervoor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken en je hierdoor dus gezonder kookt.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie