HomeNieuwsSpaar voor Black+Decker tuingereedschap

1 april 2022

Spaar voor Black+Decker tuingereedschap

Op 4 april starten we bij Van Staveren met een leuke nieuwe spaar actie, spaar tot 78% korting op verschillende Black+Decker Artikelen. Zin om van je huis een echt ’thuis’ te maken met een gezellige tuin? Begin direct! Al meer dan 100 jaar is Black+Decker de trouwe partner van vele doe-het-zelf klussers. Elke klus in de tuin wordt een plezier met tuingereedschap uit het Black+Decker Home & Graden assortiment.

Bij iedere €10,- besteding ontvang je een Black+Decker spaarzegel. Een volle spaarkaart is 5 spaarzegels en tegen inlevering hiervan ontvang je tot maar liefst 78% korting op een van de producten. De actie start op 4 april en eindigt op 3 juli 2022, in deze periode worden de zegels uitgegeven. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot uiterlijk 17 juli 2022. Mocht je na afloop van de spaaractie de set nog niet compleet hebben of jouw collectie willen uitbreiden, bestel dan op www.categorystore.com het betreffende artikel tegen de reguliere verkoopprijs.

Voor de 12V draagbare auto stofzuiger en de accu gras- en struikschaar geldt: kopen zonder sparen, zolang de voorraad strekt. Dit betekent dan ook OP=OP.

Klik hier voor alle actie voorwaarden.

Spaar voor Black+Decker tuingereedschap

Haal het beste uit je tuin!

Elke klus in de tuin wordt een plezier met tuingereedschap van Black+Decker

Meer informatie

Actie voorwaarden

Black+Decker spaaractie

Vind hier een overzicht van alle voorwaarden die gelden tijdens deze actie

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie