fbpx
HomeNieuwsSpaar voor Black+Decker tuingereedschap

1 april 2022

Spaar voor Black+Decker tuingereedschap

Op 4 april starten we bij Van Staveren met een leuke nieuwe spaar actie, spaar tot 78% korting op verschillende Black+Decker Artikelen. Zin om van je huis een echt ‘thuis’ te maken met een gezellige tuin? Begin direct! Al meer dan 100 jaar is Black+Decker de trouwe partner van vele doe-het-zelf klussers. Elke klus in de tuin wordt een plezier met tuingereedschap uit het Black+Decker Home & Graden assortiment.

Bij iedere €10,- besteding ontvang je een Black+Decker spaarzegel. Een volle spaarkaart is 5 spaarzegels en tegen inlevering hiervan ontvang je tot maar liefst 78% korting op een van de producten. De actie start op 4 april en eindigt op 3 juli 2022, in deze periode worden de zegels uitgegeven. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot uiterlijk 17 juli 2022. Mocht je na afloop van de spaaractie de set nog niet compleet hebben of jouw collectie willen uitbreiden, bestel dan op www.categorystore.com het betreffende artikel tegen de reguliere verkoopprijs.

Voor de 12V draagbare auto stofzuiger en de accu gras- en struikschaar geldt: kopen zonder sparen, zolang de voorraad strekt. Dit betekent dan ook OP=OP.

Klik hier voor alle actie voorwaarden.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie