fbpx
HomeNieuwsShell Dokkum beste tankstation van NL

13 mei 2024

Shell Dokkum beste tankstation van NL

Shell Dokkum is uitgeroepen tot beste tankstation van Nederland. Een enorme prestatie van het team dat dagelijks vele klanten uit Dokkum en omgeving ontvangt. Samen met twee andere winnende tankstations in het land vierde Shell Dokkum een verdiend feestje.

De beste van Nederland word je niet zomaar. Shell organiseert jaarlijks een competitie waar Shell tankstation aan meedoen. Er wordt gekeken naar de netheid, gastbeleving en uitstraling. Meerdere keren per jaar bezoekt een mysterieshopper alle locaties en rapporteert de bevindingen. Maar er wordt ook gekeken naar verkoopresultaten van V-Power en olieproducten. De gehele optelsom van alle aspecten zorgde er voor dat Shell Dokkum bovenin is geëindigd. Shell Nederland overhandigde de gouden beker met oorkonde. De medewerkers werd ook nog een gezellig teamarrangement aangeboden.

Exploitant van het tankstation is Van Staveren uit Emmeloord. Directeur Jitha van Staveren (vierde van links op de foto): “Het team in Dokkum verdient alle credits. Ze zijn zo enthousiast. Gasten komen hier graag. Bij Van Staveren willen een warm welkom bieden en zorgen dat al onze gasten met een glimlach weer weggaan. Geweldig dat één van onze 36 tanklocaties hierin zo excelleert en nu de extra waardering krijgen die ze verdienen.

Feestweek voor alle gasten

Om deze prestaties te vieren organiseert Van Staveren voor alle gasten een prijsactie op het tankstation. De hele week, 20 t/m 26 mei, wordt extra korting gegeven op de adviesprijzen. “Dat betekent extra goedkoop tanken”, aldus de eigenaar. “We willen iedereen een reden geven om bij dit geweldige team te tanken en te ervaren waarom deze locatie zo speciaal is.”

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie