HomeNieuwsPas zelf je limiet aan

12 maart 2022

Pas zelf je limiet aan

web portal

Vanwege de verhoogde brandstofprijzen op dit moment kan het zijn dat je als Tankkaarthouder bij Van Staveren regelmatig het limiet van je pas bereikt. Dit is natuurlijk erg vervelend maar de oplossing is vrij simpel! Het Limiet voor het bedrag wat er maximaal getankt kan worden staat namelijk standaard ingesteld op €250,- Via de webportal kunt je zelf dit limiet aanpassen.

Log hiervoor in op de webportal via de Van Staveren website. Ga vervolgens in het menu kaartbeheer naar overzicht alle kaarten. Klik vervolgens bij de gewenste kaart op het tandwieltje (bekijk details) Je kunt hier met de knop wijzig limieten jou limiet aanpassen naar het gewenste bedrag.  Heb je verder vragen nog over de Van Staveren tankkaart neem dan contact met ons op!

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie