fbpx
HomeNieuwsNieuwe Van Staveren Carwash op Urk

1 juni 2024

Nieuwe Van Staveren Carwash op Urk

Wij openden onlangs de nieuwe onbemande carwash op Urk (De Pan 3). Deze carwash biedt vier wasboxen en twee wasstraten. En verder zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig om de auto een volledige schoonmaakbeurt te geven, zoals stofzuigers (met speciale dashboard blower) en luchteiland. Binnenkort staan hier tevens vendingmachines met o.a. ruitenwisservloeistof.

Verrassend eenvoudig én duurzaam

Van Staveren Carwash Urk is een moderne was locatie. De wasstraat is voor voertuigen tot 2,9 m hoog. De locatie is 24/6 geopend. De nieuwe WashTec wasstraten wassen en drogen in een hoog tempo, en voorzien indien gewenst, de auto van een wax en/of polish. We gebruiken de zon voor de energievoorziening. Door de waterbesparende machines en het hergebruik van regenwater besparen we op water. De LED-verlichting met bewegingssensoren is een extra energiebesparende oplossing. Bij Van Staveren Carwash wordt het verrassend schoon!

Wasox 4

Speciaal voor extra verhoogde en/of verlengde voertuigen kun je terecht bij wasbox 4. Deze box is extra groot en voorzien van een vaste trap. Je kunt hierdoor overal eenvoudig bij en eenvoudig schoonspuiten. De wasstraat biedt nog twee verrassende features. Zo kun je er voor kiezen om in de auto te blijven tijdens het wassen en is het ‘EV-programma’ een speciaal wasprogramma voor elektrische voertuigen.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie