fbpx
HomeNieuwsNieuwe spaaractie bij Van Staveren

29 april 2024

Nieuwe spaaractie bij Van Staveren

Op 1 mei start weer een nieuwe spaaractie bij onze bemande locaties. Dit keer kan je sparen voor leuke Knuffelkussens van het merk Cozy Noxxies. De gezellige dierenvriendjes houden je graag gezelschap. Om lekker mee te knuffelen, te spelen of lekker meer op te warmen op de bank.

Bij besteding van iedere €10,- (tanken/wassen/shop) ontvang je 1 spaarzegel. Met 8 zegels heb je de spaaraart vol. Tegen inlevering hiervan ontvang je tot wel €16,- korting op één van de zes gezellige dierenvriendjes.

Voor welke vriendjes spaar jij?

Klik hier voor alle actie voorwaarden.

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie