fbpx
HomeNieuwsCarwash op Urk officieel geopend

4 juli 2024

Carwash op Urk officieel geopend

Vandaag vierden we de officiële opening met ruim 50 gasten. De twee wasstraten draaien al enkele weken op volle toeren en van de vier wasboxen wordt ook al gretig gebruik van gemaakt. En vandaag opende Algemeen directeur Jitha van Staveren deze carwash, samen met projectleider Robert Uneken en Rense van Slooten met wie zij het originele plan ontwikkelde voor een wascentrum. Met een druk op de knop werden de wasstraten geactiveerd en was de opening een feit.

Van Staveren Carwash Urk is 24/6 open, onbemand en je betaald hier cashless. Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli zijn er voor iedereen openingsfestiviteiten op de carwash. De catering wordt verzorgd door Jitha’s Deli; koffie met wat lekkers, fris en een ijsjes en voor alle bezoekers een leuke verrassing. Want deze carwash moet voor iedereen verrassend leuk zijn! Speciaal op zaterdag 6 juli komt er een ballonartiest en treedt de Urker band Leuster op.

#Geeftenergie #carwash #urk #vanstaveren

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie