fbpx
HomeNieuwsNieuwe afleverzuilen Tank S Espel

11 december 2023

Nieuwe afleverzuilen Tank S Espel

Afgelopen vrijdag, 1 december, zijn Bij Tank S Espel nieuwe afleverzuilen geplaatst door TSG. Het tankstation is nu uitgerust met een afleverzuil voor euro 95 (E10) en diesel EN590 en een afleverzuil met S-Power diesel, 130 liter per minuut. Dit is bedoeld voor vrachtverkeer, landbouwvoertuigen en andere grote voertuigen. Het heeft even geduurd en het resultaat mag er zijn. Het station is voorzien van de juiste kleuren en kan er weer flink wat jaren tegen aan! We hopen jou te mogen ontvangen bij ons vernieuwde Tank S station in Espel.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie