fbpx
HomeNieuwsNieuw wascentrum in aanbouw op Urk
Nieuw wascentrum in aanbouw op Urk

23 november 2023

Nieuw wascentrum in aanbouw op Urk

Na maanden van voorbereiding kunnen we melden, dat wij gestart zijn met de bouw van een nieuwe wascentrum. Op het industrieterrein Zwolsche Hoek zal de komende maanden het wascentrum verrijzen. De locatie is achter Autobedrijf Van Slooten en naast het Tank S tankstation. Het Van Staveren Carwash-complex  bestaat uit vier wasboxen, inclusief een speciale voorziening voor grotere voertuigen, en twee geavanceerde roll-over wasstraten. Volledig cashless en beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk is de Van Staveren Carwash 24/6 bereikbaar.

Met een sterke focus op duurzaamheid – denk aan zonnepanelen en het hergebruik van regenwater – streven wij ernaar voertuigen op een milieuvriendelijke wijze te reinigen. ‘Bij ons draait het om snelheid en kwaliteit’. De opening staat gepland voor maart/april 2024.

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie