fbpx
HomeNieuwsInterview met Jitha bij Omroep Flevoland

6 juni 2023

Interview met Jitha bij Omroep Flevoland

Jitha Van Staveren was op donderdag 1 juni te beluisteren in een radio uitzending van Omroep Flevoland. Jitha was te gast om wat te vertellen over haar nominatie als Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. In dit interessante item verteld Jitha over het bedrijf Van Staveren, hoe zij langzaam in haar huidige positie is gerold en wat de toekomst plannen van het bedrijf zijn.

Ben je benieuwd naar het hele interview? Klik dan hier .

De verkiezing voor Flevolandse Zakenvrouw van het jaar vindt plaats op 9 juni. De jury zal na een strenge selectieprocedure een keuze maken uit drie zakenvrouwen in de categorie MKB.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie