fbpx
HomeNieuwsGa jij mee naar Zandvoort?

6 juni 2023

Ga jij mee naar Zandvoort?

Vanaf 14 juni tot en met 21 augustus 2023 maak je kans op kaartjes voor een heel weekend formule 1 in Zandvoort! Bij het tanken van Shell brandstof (minimaal 20 liter) krijg je een kraskaart met een unieke code. Deze unieke code vul je samen met je gegevens in op shell.nl/zandvoort. Beantwoord de prijsvraag en maak kans op weekendkaartjes voor 2 personen! De race vindt plaats op 25, 26 en 27 augustus.

Extra kans maken?

Bij het tanken van V-power (minimaal 20 liter) krijg je zelfs 2 kraskaarten met unieke codes. Als je een AirMiles pas hebt en hier de 9 cijferige code van invuldt krijg je een tweede prijsvraag, door deze te beantwoorden maak je nog meer kans op de kaartjes.

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie