fbpx
HomeNieuwsFeestelijke opening en lancering

16 juni 2023

Feestelijke opening en lancering

Op 15 en 16 juni jl. hebben we ons nieuwe, duurzame bedrijfspand op industrieterrein De Munt in Emmeloord feestelijk geopend. Daarnaast lanceerde we onze nieuwe slogan ‘Geeft Energie.’ De openingshandeling werd op 16 juni gedaan door Burgemeester De Groot. 

Van vroegere olieboer verschuift Van Staveren naar een duurzame energieleverancier. Niet alleen in de product portfolio en dienstverlening, maar ook in de bedrijfsvoering heeft deze verandering een grote impact.

Jitha van Staveren: ‘Inmiddels zijn we alweer een maand werkzaam in ons nieuwe bedrijfspand voor onze groothandelsactiviteiten en het bevalt ontzettend goed. We zijn er trots op dat wij dit pand van A tot Z met lokale partijen hebben kunnen realiseren. We hebben gekozen voor een zeer duurzaam bedrijfspand met aangekoppelde opslag, dat toekomstperspectief biedt voor onze onderneming. Met dit nieuwe bedrijfspand zijn onze doelen met betrekking tot het verduurzamen van onze kantoren gerealiseerd en zijn wij klaar om onze volle focus te richten op de energietransitie.

Burgemeester De Groot: ‘Wij zijn ontzettend trots op de komst van het nieuwe bedrijfspand van Van Staveren voor hun groothandelsactiviteiten. Het bedrijf schrijft al meer dan 75 jaar geschiedenis in de Noordoostpolder. Ze horen thuis in onze gemeente.’

Van Staveren geeft energie

Als leverancier van brandstof, propaan, smeermiddelen en tankinstallaties bedient Van Staveren zo’n 4000 zakelijke klanten in Midden- en Noord-Nederland. Daarnaast exploiteren we in totaal 36 tanklocaties in Noordoost Nederland. ‘Wij zorgen ervoor dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit zo dicht mogelijk bij onze klanten in de buurt is, maar bieden ook een omgeving aan waar je kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstation tot levering bij bedrijven en van schone auto tot een lekker broodje en verrassend koffie.’ aldus Jitha van Staveren.

Toekomstperspectief

Jitha van Staveren: ‘We zitten midden in een energietransitie, leveren HVO en bieden de mogelijkheid tot snelladen. Intern ligt de focus op groene waterstof. Wij zijn actief aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn in het aanbod van groene waterstof richting onze klanten en draaien diverse pilots in zowel de agrarische- als GWW-sector. Als (duurzame) energieleverancier fungeren wij als kennispartner. Tegelijkertijd veranderen onze tankstations naar gastvrije bestemmingen waar je naast praktische zaken als een volle tank kunt genieten van verrassend goede koffie, lekker eten en profiteren van onze services. Samen met ons team en onze klanten zijn wij op weg naar een duurzaam energielandschap.’

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie