fbpx
HomeNieuwsDe Van Staveren autoroute tijdens het tulpenfestival

14 maart 2023

De Van Staveren autoroute tijdens het tulpenfestival

Tijdens het tulpenfestival 2023 is Van Staveren wederom hoofdsponsor van de autoroute. Tijdens de tulpenboei veranderd de Noordoostpolder in één groot kleuren palet. De Van Staveren Tulpenroute leidt automobilisten langs de tulpenvelden. Het is ieder jaar weer prachtig om de tulpenvelden te zien groeien en bloeien. Het tulpenfestival begint op 21 april en is op 7 mei afgelopen. In deze periode kun je genieten van een mooie route van 99KM door de polder en de tulpenvelden bewonderen. Deze route is te volgen via bordjes lang de weg of doormiddel van de Tulpenfestival app.

Op 22 en 23 april bieden we alle bezoekers van het tulpenfestival extra scherpe brandstofprijzen aan bij de Tank S stations. Dat maakt het rijden van de route nóg leuker.

Hier vind je meer informatie over het Tulpenfestival en de actuele route.

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie