fbpx
HomeNieuwsCollega’s feliciteren Jitha van Staveren

20 oktober 2023

Collega’s feliciteren Jitha van Staveren

Onze algemeen directeur Jitha van Staveren mag zich alweer enkele maanden de Flevolandse Zakenvrouw van het jaar noemen in de categorie MKB. Als collega’s zijn we trots op Jitha en willen we haar via deze weg nogmaals van harte feliciteren! Dit is een prachtige erkenning voor Jitha’s inzet en leiderschap, en ook voor ons als collega’s een titel om trots op te zijn.

Jitha vertelt: ”Deze erkenning waardeer ik enorm. Met deze titel hoop ik andere vrouwen te kunnen inspireren en te motiveren. Ik had nooit kunnen winnen zonder het harde werk, de toewijding en de energie van al mijn fantastische collega’s, en het vertrouwen van al onze gewaardeerde klanten en leveranciers van ons mooie bedrijf. Om deze reden vieren we deze titel samen!

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie