fbpx
HomeNieuwsBetaal met Shell Smartpay

23 mei 2023

Betaal met Shell Smartpay

Niet meer de shop in om te betalen

Vanaf nu kan je bij alle bemande stations betalen met de mobiele betaalmethode in de Shell App: Shell SmartPay. Met Shell SmartPay betaal je simpel, veilig en volledig contactloos heel comfortabel vanuit je auto. Dat is tanken en direct weer door. Je betaald in drie stappen. Stel vooraf éénmalig in de Shell App de betaalmethode in. Hier vind je alle stations waar je kan betalen met SmartPay.

Shell Smartpay gebruiken doe je in 3 stappen
  1. 1. Stop aan de pomp en open de shell App. Druk op betalen met SmartPay en vul je pompnummer in. Start de transactie vanuit de auto.
  2. 2. Je kunt tanken zodra je betaling is geautoriseerd. tank veilig en maak ondertussen geen gebruik van je smartphone.
  3. 3. klaar met tanken? Er komt automatisch een betalingsbevestiging in beeld. Je bon ontvang je per mail.

 

  1. Tip: Spaar je Air Miles? Koppel dan je Air Miles kaart in de Shell App. Zo spaar je automatisch Air Miles met Shell SmartPay en geniet je ook van extra voordeel met Miles & Me, het Air Miles programma van Shell.
  2. Let op! Het is nog niet mogelijk om je Shell Recharge laadpas te koppelen aan Shell SmartPay.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie