fbpx
HomeVan Staveren Carwash Urk

Verassend schoon én duurzaam!

Van Staveren Carwash Urk

De nieuwe Van Staveren Carwash op Urk is open. Kom jij binnenkort kennis maken? De auto was je voortaan lekker dichtbij én duurzaam. De onbemande Carwash is overzichtelijk en veilig. De vier wasboxen en twee wasstraten (extra hoog) zijn 24/6 open en je betaalt bij ons cashless. Door de eenvoudige bediening, snelle machines en veilig omgeving is iedere wasbeurt verassend leuk. We gebruiken de zon voor de energievoorziening. Door de waterbesparende machines en het hergebruik van regenwater besparen we op water. De Ledverlichting met beweging sensoren is een extra energiebesparende oplossing.

Aanbieding

Kom kennismaken en profiteer van grote korting op het auto wassen. Wasprogramma 1 normaal €15,- nu voor slechts €8,- Mis dit niet kom gauw jou auto wassen bij Van Staveren Carwash Urk en profiteer van de grote korting. *geldig t/m 20 juli 2024

Was je auto, maak hier een foto van. plaats deze op je story en tag ons. Dan maak jij kans op leuke Van Staveren Carwash verrassing.

Verrassend eenvoudig!

  • 4 wasboxen
  • 2 wasstraten
  • stofzuigers
  • bandenpomp
  • luchtspuit

Wasprogramma’s

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie