Shell Fuelsave Diesel

Header SFSD

Shell FuelSave Diesel is vernieuwd!

Of uw trekkers of vrachtwagenpark bestaat uit oudere of nieuwere voertuigen, koolstofafzettingen kunnen zich opbouwen op de verstuivers, wat leidt tot minder efficiënte verbranding. De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel bevat de exclusieve tweevoudige reinigingstechniek om verstuivers schoon te helpen maken van vuilafzettingen en ook schoon te houden. Hierdoor kan het brandstofverbruik worden verlaagd.
 

 Shell FuelSave Diesel is vernieuwd. De belangrijkste voordelen zijn:

  • nieuw VERSTUIVERS: Verwijderen van vuilafzetting
  • UITLAATGASSEN: Lagere CO2 emissie en minder zwarte rook
  • MOTOR en OPSLAGTANK: Corrosie-bescherming
  • nieuw MOTOR: Meer koppel
  • nieuw MOTOR en OPSLAGTANK: Verbeterde brandstofhoudbaarheid
  • TANKEN: Minder schuimvorming  bij tanken

Download de folders Shell FuelSave Diesel

 Agrarisch  Transport  Industrie  OV
 Agrarisch  Transport  Industrie  Openbaar vervoer

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om verstuivers schoon te helpen maken van vuilafzettingen en ook schoon te houden.Dit helpt voor een meer efficiënte verbranding en daardoor in verlaagde CO2 emissies en minder zwarte rook.

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om corrosie te helpen voorkomen in belangrijke onderdelen van het brandstofsysteem en opslagtanks door het vormen van een beschermlaagje. Deze Diesel is ontwikkeld om de efficiëntie van de motor te verbeteren en trekkracht bij zware beladingen te behouden - werkend vanaf de eerste tankbeurt. Het kan u helpen om brandstoffen met bio-componenten te gebruiken met een lager risico op sludge-vorming en achteruitgang van de brandstofkwaliteit. De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om schuimvorming te helpen verminderen, waardoor u de tank volledig kan opvullen.
 
MEER DAN 100 JAAR BRANDSTOF-INNOVATIE: VERNIEUWDE SHELL FUELSAVE DIESEL

  

Veiligheidsinformatieblad

Bestel direct uw brandstof. Klik hier voor onze Shell locaties.