fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature

Tankwagenchauffeur

Vacature

Overdag ‘king of the road’ en elke avond thuis! Als chauffeur bij Van Staveren ben je verantwoordelijk voor de belading én distributie van diverse type brandstoffen bij onze afnemers. Van Staveren levert brandstoffen binnen Nederland en beschikt over een grote groep aan vaste afnemers. Als onderdeel van het logistieke team sta je veel in contact met de planners en andere collega’s. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat!

Wij bieden:

  • Een fulltime baan met veel zelfstandigheid
  • Zicht op een vaste aanstelling
  • Ruimte op het gebied van opleiding en ontwikkeling in de sector
  • Premievrij pensioen
  • Een goed salaris.

Wat je gaat doen:

  • Bezit van rijbewijs C + E + chauffeurskaart en code 95
  • Een ADR basis + tank (pré)
  • Woonachtig in een straal van maximaal 40 kilometer rond Emmeloord
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheidsbewust
  • Communicatieve vaardigheden, positieve en flexibele instelling.

Laten we afspreken

Over ons
Bij familiebedrijf Van Staveren voorzien we elke dag mensen van energie. Dit doen we met een team van 170 betrokken en enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, maar ook door een omgeving aan te bieden waar je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstation tot levering bij bedrijven en van een schone auto tot een lekker broodje en verrassend goede koffie

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten wij elkaar snel! Solliciteren kan via onderstaande formulier of door te mailen naar bma@staveren.nl.

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 160 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Als chauffeur bij Van Staveren ben je verantwoordelijk voor de belading én distributie van diverse type brandstoffen bij onze afnemers.

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie