fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature (32-38 uur)

Marketing & Communicatie

Vacature (32-38 uur)

“Droom jij ervan om jouw marketing- en communicatievaardigheden in te zetten bij een bedrijf dat zich richt op het geven van energie en het verrassen van mensen? Bij Van Staveren krijg je de kans om deel uit te maken van een warm familiebedrijf dat transformeert van een traditionele ‘olieboer’ naar een duurzame energieleverancier met gastvrije bestemmingen, waaronder het bekende Jitha’s Deli.

Als onze nieuwe medewerker marketing & communicatie ga je een cruciale rol spelen in het versterken van onze merken, het vergroten van onze naamsbekendheid en het stimuleren van klantloyaliteit. Met jouw creativiteit, zorgvuldigheid en resultaatgerichtheid draag je bij aan het succes van ons bedrijf. Als onderdeel van ons marketingteam krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en mogelijkheden om te groeien.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

 • Het creëren van content (posts en advertenties) voor social media.
 • Het ontwikkelen en uitvoeren van marketingacties, sales- en loyalty campagnes.
 • Het aansturen van reclamebureaus, tekstbureaus en drukkerijen.
 • Het beheren van onze websites, waaronder staveren.nl en jithas.nl.
 • Het opstellen en verzenden van (online) direct mailingen.
 • Het uitvoeren van marktonderzoek en enquêtes.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie binnen een warm familiebedrijf.
 • Veelzijdige groeimogelijkheden.
 • Een passend salaris.
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je functie.
 • Leer- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Korting op brandstof en producten op onze locaties.
 • Een werkplek op onze kantoren aan de Randweg 18 en de Franc 64 te Emmeloord.

Waar krijg jij energie van?

Ben jij klaar voor een volgende uitdagende stap in jouw carrière? Wij zoeken een ambitieuze en veelzijdige marketeer met een proactieve houding en een creatieve geest. Een vlotte pen en foutloos Nederlands zijn een must. Als energieke en expressieve marketeer ben jij de perfecte aanvulling op ons team. Hoewel fulltime de voorkeur heeft, verwelkomen we ook kandidaten die 32 uur per week willen werken. Enige jaren (levens)ervaring, initiatiefrijk zijn en creativiteit zijn essentieel voor deze rol. Jouw vermogen om onze boodschap krachtig over te brengen, gecombineerd met affiniteit met de horeca, wordt gezien als een grote plus. Laat ons in jouw sollicitatie zien hoe jij deze cruciale eigenschappen in jouw werk inzet. Ben je klaar om jouw talenten te laten schitteren? Aarzel dan niet en solliciteer nu om deel uit te maken van ons dynamische team!

Past deze baan bij jou?

Klaar om je talenten te laten schitteren en bij te dragen aan onze missie om energie te geven aan mensen en machines? Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team.

Stuur je cv met motivatie o.v.v. “Medewerker marketing & communicatie” naar: werken@staveren.nl.Of solliciteer jij op een verrassende manier door een vlog i.p.v. een motivatiebrief naar ons te mailen? Vergeet dan niet om je cv ook mee te sturen.

Voor vragen kun je bellen met Pim Meijer, hij is telefonisch bereikbaar op 06-54203706

Van Staveren geeft energie

Bij Van Staveren zijn we betrokken, energiek en verrassend. Voor ons is de energietransitie belangrijk. Ons doel is om energie te geven om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Of je nu een klant of collega bent, bij ons voel je een warm welkom. We zijn ondernemend en zetten altijd dat stapje extra. Onze toewijding aan service en kwaliteit maakt ons anders. We willen verrassen door verwachtingen te overtreffen. Als familiebedrijf hebben we sterke wortels en koesteren we onze tradities. We geloven in de kracht van samenwerking. Samen maken we het verschil!

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie