HomeVan StaverenWerken bijVacature
Vacature Marketeer

Marketeer

Vacature

Jouw rol

Door jouw komst wordt de marketing binnen Van Staveren voor verschillende merken professioneel en doordacht neergezet. Met jouw kennis en kunde ga je aan de slag met de branding van Van Staveren en zet je het bedrijf op de kaart als vernieuwend en innovatief bedrijf. Je richt je zowel op B2B als B2C marketing.

Samen met de directeur brainstorm je op strategisch niveau en spar je over retail concepten, brandmanagement en het in de markt zetten van duurzame energieconcepten. Samen ontwikkelen jullie het marketingplan. Daarnaast komen er vanuit sales en operations vragen binnen om bijvoorbeeld acties in te zetten. Je bent nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen van Van Staveren Verder verdiep je je in de processen van de tankstations, winkels en horeca. Hierdoor krijg je gevoel bij de dagelijkse praktijk en sluiten jouw ideeën daarop aan. Vervolgens vertaal je de plannen naar concrete online en offline marketing acties voor de verschillende doelgroepen.

Afhankelijk van jouw vaardigheden en talenten werk je zaken zelf uit of schakel je een bureau in. Dat kunnen het opzetten van Google Adwords campagnes zijn, ontwerpen van posters, flyers, schrijven van reclameteksten en nieuwsbrieven en je plaatst content en reageert op social media posts. Daarnaast onderhoud je de verschillende websites; je plaatst nieuws, acties en actueel beeldmateriaal en houdt de content up to date. Natuurlijk zorg je dat SEO op orde is. Jij zorgt voor mooi beeldmateriaal en bewaakt de huisstijl in alle marketinguitingen. Jij onderhoudt de contacten met externe bureaus en drukkerijen.

Door jouw komst wordt de marketing van Van Staveren gestructureerd en planmatig uitgevoerd waardoor er lijn en overzicht ontstaat en er focus is.

Wat is vereist?

  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau;
  • Ruime ervaring met zowel online als offline marketing;
  • Kennis van de meest actuele ontwikkelingen en trends op marketinggebied;
  • Je woont binnen een straal van ca. 50 kilometer van Emmeloord.

Persoonskenmerken
Je bent een energieke persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden. Enthousiast, hands-on, creatief en initiatiefrijk zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn. Je bent nieuwsgierig naar wat anderen doen en weet verkregen informatie te vertalen naar pakkende teksten en uitingen. Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd en houdt goed overzicht over alle taken en verantwoordelijkheden die je hebt.

Je hebt een duidelijke visie op marketing, weet dit goed te verwoorden en met overtuigingskracht over te brengen op anderen. Tegelijkertijd sta je open voor verschillende meningen en inzichten en werk je graag met anderen samen.

Als generalist weet je van alle aspecten van marketing voldoende af en schakel je (indien nodig) externe experts in voor de uitvoering. Jij houdt overzicht over het geheel. Regelen, opvolgen en aansturen zijn hierbij jouw kernkwaliteiten.

Tenslotte ben je enthousiast, stressbestendig en voel je je thuis in een dynamische, hands-on en no-nonsense organisatie.

Bekijk de vacature op de website van Metier voor meer informatie.

Laten we afspreken

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor onze afdeling Marketing? Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten wij elkaar snel! Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel met Pim Meijer, Commercieel manager, 06 54 203 706

Naam
Telefoonnummer
E-mail
Motivatie
CV upload
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie