HomeVan StaverenWerken bijCommercieel adminstratief medewerker

Vacature

Commercieel adminstratief medewerker

Voor de versterking van ons Finance team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega!

Over de functie: binnen ons Finance team ben je met name verantwoordelijk voor de commerciële financiële administratie. Dit betekent dat je je bezighoudt met de facturatie en administratie van onze zakelijke tankkaart klanten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor deze klanten. Daarnaast kun je ingezet worden als ondersteuning op onze financiële administratie. Naast het feit dat je cijfermatig bent onderlegd, gestructureerd en accuraat kunt werken, beschik je ook over de nodige communicatieve vaardigheden om onze klanten goed te woord te staan. Je voelt je thuis in een familiebedrijf, bent een aanpakker en houdt wel van een uitdaging op zijn tijd!

Wat wij vragen:

  • Afgeronde MBO/ HBO opleiding op administratief gebied
  • Gedegen kennis van financiële applicaties en automatiseringspakketten (Microsoft Office en ERP systemen)
  • Goede communicatieve eigenschappen en klantgerichtheid
  • Proactieve en flexibele werkhouding
  • Accuratesse en zelfstandigheid.

Wat wij bieden:

  • Werken bij een ambitieus en dynamisch familiebedrijf
  • No-nonsense cultuur
  • Veel ruimte voor verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
  • Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO voor Tankstations en Wasbedrijven.

Laten we afspreken

Over ons

Dit jaar bestaat familiebedrijf Van Staveren 75 jaar. Van Staveren is uitgegroeid tot een middelgrote exploitant van tankstations in Noord- en Oost-Nederland voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Van Staveren gaat verder dan brandstof alleen. Het bedrijf gaat mee in ontwikkelingen zodat klanten het beste product aangeboden krijgen. Met de winkels, horeca en waslocaties biedt Van Staveren een full service pakket.

Gasten en klanten staan centraal. Van Staveren biedt gasten een aangenaam verblijf én alles wat zij nodig hebben voor, tijdens en na de rit op weg. En dat alles met onderscheidende service die daarbij hoort, met als doelstelling de verwachtingen te overtreffen.

Van Staveren exploiteert 35 bemande en onbemande tankstations onder de merken Shell en Tank S. De 11 Blue Carwash waslocaties, 15 winkels en horecagelegenheid zorgen er samen met de brandstof voor dat er wordt voorzien in alle soorten van energiebehoefte.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer en solliciteer! Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar: werken@staveren.nl.

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Motivatie
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Toestemming(Vereist)

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie